torsdag 15. juli 2010

Stuemaling

Jeg var jo selvsagt såpass hjernedød og at jeg ikke tok ordentlige før bilder av projektet i stua. Jeg husket på det etter at jeg hadde rota til møblene og gjort klar for å starte malingen. Fikk likevel tatt noen da.To brune vegger skal bort og joine de andre hvite veggene i deres uskyldige felleskap. Da er det bare for huseieren å finne fram malerullen. Først plukket jeg selvsagt ned alle bildene og vasket veggene. Jeg brukte salmiakk, selv om det ikke var noe fett å vaske vekk, bare støv kan jeg tenke meg.


Da var man i gang... dette er jammen gøy..., fint å å ha sommerferie og fri på formiddagene til å kunne gjennomføre slike små prosjekter som man har tenkt på lenge men rett og slett ikke hatt tid til.Her er først strøk malt. Det elektriske anlegget er ikke løsnet fra veggene enda, så jeg ble nødt til å male rundt. Det ordnet seg da handymannen kom fra jobb og tok saken. Da ble ledningene løsnet fra veggen slik at man kunne komme til med malekosten. Det er viktig å bruke fagfolk dersom det skal kobles, vi bare løsnet ledningene og det kan man gjøre dersom man har utstyr til å banke det på plass selv også.


Kunstmaleren i gang. Tapen er fjernet og små uhell dekkes over med en tynn liten pensel. Resultatet ble en lys og fin stue. På fredag starter jeg med litt dekorering. I dag blir det en pause som inkluderer kafebesøk og jobbing på CM Jeans ettersom det er kveldsåpent.

5 kommentarer:

 1. Herlig herlig herlig!! Gleda mæ til fortsettelsen :D

  SvarSlett
 2. Fint å lysne litt:o) Gleder meg også til fortsettelsen:-)

  SvarSlett
 3. Ja, fortsettelsen kommer sakte men sikkert, jeg har for eksempel hatt noen dager pause, litt for å gjøre andre ting som sto på agendaen..:) Ehmmm, i dag var det f.eks veldig viktig å late meg..:)

  SvarSlett
 4. *liker* :-D
  Kommer mer enn gjerne på kaffebesøk i "nystua" di.

  SvarSlett
 5. Ja fortsettelsen fortsetter i kaos, har så mange prosjekter på gang på samme tid at TTT... :D

  SvarSlett