søndag 27. november 2011

Bryllup og sånn

Tenker det er tid for en hjertevarm og tåredryppende beskrivelse av vårt romantiske bryllup som fant sted for ca en måned siden.

Det første jeg burde gjort den morgenen var å gratulere mannen med dagen, da han hadde bursdag. Sannheten er at vi glemte hele bursdagen begge to. Takk Vårherre for facebook som kunne oppdatere oss. Eller var det gode venner med sms gratulasjoner? Jaja, vi fant nå ut av det til slutt.

Så var det rett ut i byen for å se om jeg fant noe å ha på meg. Jeg hadde altså en back up plan med en kjole jeg hadde revet ut av skapet to dager tidligere.., (hvor mange vordene bruder begynner å tenke på antrekket to dager før vielsen?, slå den.) Jeg endte med å bruke back up planen, med en bolero jeg kjøpte i 2005. Jeg kaller den Vintage. Mannen hadde fått seg ny vest dagen før (for det blir ikke fest uten vest), og var klar til dagens begivenhet.

Begivenheten tok ca 10 minuter, og vi lovte hverandre tro og ære, og at ingen av oss skulle prøve å svindle og bedra den andre. (Alternativt skulle vi heller ikke reversere rekkefølgen, altså først bedra og så svindle... )

Etter det gikk vi på Gründer å skålet med noen helt lys pils (jeg) og noen med vanlig farge (han). Der tok vi oss råd til en skål med nøtter også. Liksom man skulle flotte seg. Med fare for å ikke holde ut helt fram til middag måtte vi selvsagt ta en hvil på hotellet. Deretter var det femretters middag med dertilhørende vinmeny på Emmas Drømmekjøkken. 

Dette er altså bruden på Gründer en helt vanlig fredags ettermiddag. Akkurat sånn som vi ønsket det, uten pes, stress og masse arbeid.

onsdag 23. november 2011

Husmorbloggen....

Jeg har lenge lurt på hva jeg skal gjøre med denne bloggen min. Jeg var farlig nær å slette hele greia for noen måneder siden. Det ble liksom ikke til at jeg gjorde det. Jeg må vist bare finne en ny vei liksom. Jeg innrømmer at jeg startet bloggen for å harselere med ubrukelige menn. Problemet, i den grad det er et problem, er jo at jeg endte opp med å faktisk treffe en mann som viste seg ikke å være totalt ubrukelig. En sånn som jeg ikke trodde eksisterte. Derimot trodde jeg at menn som min mann kun eksisterte i form av mytiske skikkelser. Så var han der da, og tok meg med storm og så videre og så videre.

Jeg endte opp som en gift kvinne med mann og hus. Da kan jeg jo ikke skrive blogg hvor jeg harselerer med menn, uteliv og alt det der. Jeg fikk rådet om at finne min egen vei på nytt, så da må det vel bli sånn husmorblogg eller? Da kan jeg jo skrive om mine nye gardiner, alt jeg baker og lager til middag. Det er lurt.

Så i går spiste jeg restemat til middag. Det smakte veldig bra. Her er oppskriften:
  • Finn fram rester fra middagen dagen før.
  • Varm opp
  • Spis


mmmmm.... kjempegodt...  og velbekomme...