torsdag 8. desember 2011

Jeg har begynt på lavkarbodiett

Jeg har begynt på lavkarbodiett. Ikke helt frivillig, men mer for å legitimere den intense bruken av fløte det siste døgnet. Jeg er nemlig syk på andre dagen, og for å trøste meg selv lagde jeg kakao med tonnevis av krem til frokost. Til middag hadde jeg brent sei med fløtesaus. (Tipper dere dør etter den oppskriften, men noen hemmeligheter må jo selv en dreven husmor som meg ha.) Jeg kom liksom fram til at jeg sikkert hadde slurpet i meg sånn ca en hel pakke fløte i løpet av dagen, noe jeg først så på med bekymring.

Lavkarbodiett, noe jeg har avskydd og holdt meg unna. Noe jeg absolutt ikke har hatt verken troen på eller lysten til å tro på. Spise fett liksom. Nei jammen sa jeg smør. (ordspill) Uansett, noen mener jo at man blir tynn som ei flis og at det er meget sunt, så da velger jeg å gå på lavkarbo i dag. Da blir jo fløteorgien min likestilt med den halvtimes joggetur, og jeg kan igjen ha god samvittighet for kostholdsregimet mitt.

Eller...? Så var det den tynne lille flisen av en rugbrødskive da. Den på ca 87 kalorier som jeg putta under den italienske salaten og fenalåret. Huff, får sjerpe meg i morgen. Ikke rart man har noen kilo for mye med sånne utskeielser.

I morgen er en ny dag, og vet dere... jeg har hamstret smør!